Dinsdagmiddag is een scooterrijder gewond geraakt bij een botsing op de oostelijke parallelweg van de Bergerweg in Bergen. Hij werd met zijn snorfiets aangereden op de kruising met de Oude Bergerweg, door een automobilist die vanaf de Bergerweg het straatje in wilde rijden. Daarbij kwam hij lelijk ten val en blesseerde in ieder geval zijn rechter been. De scooterrijder is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De precieze oorzaak van het ongeval is niet bekend. Gezien de plek waar de jongeman met zijn snorscooter eindigde, reed hij in zuidelijke richting. Doorgaans rijdt verkeer op deze parallelweg de andere kant op. De scooter liep behoorlijke schade op. De bestuurder van de auto had flink de schrik in de benen maar kon zijn weg vervolgen.
Pin It
Bekeken: 3010x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/