In Christopher Nolan’s nieuwe film, de actiethriller Tenet, is John David Washington de Protagonist. Slechts gewapend met één woord - Tenet - moet hij de wereld zien te redden van de ondergang, reizend door een schemerwereld van internationale spionage op een missie die zich afspeelt buiten de bestaande tijd. Het overdonderende audiovisuele spektakel Tenet is ervaringscinema van hoge klasse met briljant camerawerk van onze landgenoot Hoyte van Hoytema. De internationale cast van Tenet bestaat naast Washington uit o.a. Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Himesh Patel, Michael Caine en Kenneth Branagh. De film draait op donderdag 8 oktober om 20:00 uur. Meer info op cinebergen.nl

 

Overige films bij Filmtheater Cinebergen za 3 okt t/m vr 9 okt

 

Lara

Duitsland, drama/ muziek, Duits/ NL ondertiteld

Op Lara’s zestigste verjaardag geeft haar zoon Viktor een pianorecital. Viktor is echter het huis en zijn veeleisende moeder ontvlucht en laat ook die dag niets van zich horen. Uit wanhoop koopt Lara de laatste concertkaarten op. Wat volgt is een dag vol bijzondere ontmoetingen en verrassingen. Bijzonder indrukwekkende film van Jan Ole Gerster (Oh Boy).

za 03 - 16:30 | zo 04 - 11:00 | ma 05 - 20:00

 

The Nest

Verenigd Koninkrijk/ Canada, drama/ thriller, Engels/ NL ondertiteld

Ondernemer Rory (Jude Law op z’n best) is op zoek naar nieuwe kansen en verhuist met zijn gezin van New York naar het conservatieve Engeland van de jaren ‘80. Terwijl Rory zich compleet verliest in zijn werk, heeft zijn vrouw grote problemen om zich aan te passen. Met in de hoofdrol een fantastische Jude Law en Carrie Coon.

za 03 - 20:30 | zo 04 - 20:00 | di 06 - 14:30 | wo 07 - 20:00

 

Deux

Frankrijk, drama/ komedie, Frans/ NL ondertiteld

Niemand weet dat de gepensioneerde buurvrouwen Madeleine en Nina al tientallen jaren elkaars grote liefde zijn en meer delen dan hun trappenhuis. Tot hun portaal door een onverwachte gebeurtenis plotseling gesloten wordt en ze elkaar niet meer kunnen bereiken. Met acteerkanonnen Martine Chevallier en Barbara Sukowa.

zo 04 - 15:30

 

Rocks

Verenigd Koninkrijk, drama, Engels/ NL ondertiteld

Rocks van regisseur Sarah Gavron (Suffragette) is een vitaal en hoopvol portret van een groep tienermeiden in wereldstad Londen. Een film over vriendschap en opgroeien, vol leven en veerkracht!

ma 05 - 14:30 | di 06 - 20:00

 

A Girl Missing

Japan, drama/ thriller, Japans/ NL ondertiteld

In het verbluffende Japanse A Girl Missing van Koji Fukada (Harmonium) zien we hoe één genadeloze speling van het lot een mensenleven compleet op losse schroeven kan zetten. Met een prachtige rol van actrice Mariko Tsutsui.

wo 07 - 14:30

 

Made in Italy

Verenigd Koninkrijk/ Italië, drama/ komedie/ romantiek, Engels/ Italiaans/ NL ondertiteld

In deze hartverwarmende komedie reizen de eigenzinnige kunstenaar Robert en zijn van hem vervreemde zoon Jack naar Italië om het huis van hun overleden echtgenote en moeder te verkopen. Terwijl zij het huis in volle glorie herstellen, werken vader en zoon aan hun relatie. Met Lian Neeson en zoon Michaél Richardson in de hoofdrollen.

do 08 - 14:30

 

Corpus Christi

Polen, drama, Pools/ NL ondertiteld

De 20-jarige jeugddelinquent Daniel droomt ervan om priester te worden, maar vanwege zijn strafblad maakt hij geen schijn van kans. Tot hij tijdens werkverlof in een dorpskapel wordt aangezien voor een jonge priester en in deze rol besluit te blijven… Prachtig aangrijpend, maar ook komisch Pools drama dat werd genomineerd voor een Oscar.

vr 09 - 14:30

 

On the Rocks

VS, komedie, Engels/ NL ondertiteld

In deze heerlijke komedie van Sofia Coppola (Lost in Translation) verdenkt een jonge moeder haar man van vreemdgaan, waarna zij besluit hem door de hele stad te achtervolgen met hulp van haar charismatische vader (Bill Murray).

vr 09 - 20:00

 

Filmtheater Cinebergen, De Zwarte Schuur, Eeuwigelaan 7, Bergen NH

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Duinstreek Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@duinstreekcentraal.nl