De buurtsportcoaches van de gemeente Bergen organiseren maandag 21 september van 19.30-21.30 uur een sportkenniscafé met het thema ‘De kansen van 50+ sport’. Verenigingsbestuurders, sporttrainers en andere geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de workshop die zowel ter plaatse in sportcomplex De Meent als online te volgen is. Gastsprekers van NOC*NSF en Old Stars lichten ontwikkelingen, kansen en mogelijkheden toe en delen tips, ervaringen en succesverhalen.

Het wordt gehouden tijdens de Nationale Sportweek van 18 t/m 27 september. Veel sportverenigingen sluiten aan bij dit landelijke initiatief en geven potentiële nieuwe leden de mogelijkheid een proefles te volgen. De buurtsportcoaches zetten dan tijdens het sportkenniscafé de leeftijdscategorie 50+ centraal, een doelgroep voor wie het bij uitstek belangrijk is goed te bewegen en gezond te blijven.

Het bijwonen van het sportkenniscafé is gratis, aanmelden kan online via www.alkmaarsport.nl/sportkenniscafe. Vragen zijn te stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 2931 9401 / 06 1441 8529.
Bekeken: 1367x