In het dorpshuis van Egmond-Binnen wordt op zondag 13 september weer eens een filmmiddag georganiseerd. Vanaf 14:30 uur komt daar 97 minuten lang de film Peanut Butter Falcon uit de toverlantaarn. Dit komische drama beleefde zijn wereldpremière tijdens het fameuze festival South by Southwest (SXSW) in Austin (Texas VS) en won daar de publieksprijs in de sectie ‘Narrative Spotlight’.

De jonge Zak (Zack Gottsagen) met het syndroom van Down heeft slechts één droom: een professionele worstelaar worden Hij besluit stiekem weg te lopen uit de instelling waar hij woont om deze droom waar te maken. Al snel ontmoet hij Tyler (Shia LaBeouf), die zelf om hele andere redenen ook op de vlucht is. Als twee ongewone bondgenoten gaan ze samen op avontuur. Ze overtuigen zelfs de vriendelijke Eleanor (Dakota Johnson) van het verpleegtehuis om zich bij hen aan te sluiten op hun reis.

De zaal in dorpshuis De Schulp aan de Visweg 45 in Egmond-Binnen is open vanaf 14:00 uur. Entree bedraagt vier euro per persoon.
Pin It
Bekeken: 1467x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/