Vier bouwprojecten uit Bergen en Bergen aan Zee hopen geselecteerd te worden voor de eindstrijd om de Arie Keppler Prijs 2020. In enkele maanden tijd werden er 122 projecten ingezonden uit de hele provincie. Populair zijn tegenwoordig de categorieën herbestemming en hergebruik, leefbaarheid en sociale cohesie, identiteit en icoonwaarde, woningbouw en de verduurzaming van gebouwen. Een jury selecteert hieruit nu twaalf genomineerden.

De Bergense inzendingen zijn een verbouwde woning op de Herenweg 52, de zestien gerenoveerde arbeiderswoningen van Kennemer Wonen aan het Kogeltjesplein, een duinhuis van architect Lody Trap in Bergen aan Zee en een eco-villa van de familie Honée even verderop. De Bergense inzendingen moeten onder meer concurreren met andere inzendingen uit de regio Alkmaar, zoals het pas geopende Hotel Schutterswei.

De Arie Keppler Prijs brengt toonaangevende voorbeelden in de wereld van bouw en architectuur voor het voetlicht. De prijsuitreiking is op 5 november. Alle inzendingen staan op ariekepplerprijs.nl.
Pin It
Bekeken: 1646x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/