Vandaag, zondag 30 augustus, worden in de ochtend en middag periodes met regen verwacht. Tussen de buien door organiseert Hotel Blooming vandaag van 10:00 tot 16:00 uur een bloemen plukdag in de Hoftuin van Landgoed Het Hof aan de Eeuwigelaan 1. De mooiste bloemen mogen worden geplukt langs een route met eenrichtingsverkeer, vanwege de corona-risico's.

Voor het plukken vraagt de organisatie een kleine bijdrage die ten goede komt aan Scorlewald. Scorlewald is één van de instellingen die deel uitmaakt van de Raphaëlstichting. De Raphaëlstichting biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking. De bewoners van Scorlewald werken dagelijks in de Hoftuin. Samen met tuinman Dries voor dat de tuin er altijd netjes en gezond bij staat. Alle 50 soorten groenten, fruit en kruiden die in de Hoftuin groeien, worden door de bewoners van Scorlewald gepland, geoogst en dagelijks met een bakfiets naar de keuken van het hotel gebracht. Scorlewald zal tijdens de blooming plukdag ook aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden.

Voor een kopje koffie of thee met wat lekkers staat er de blooming bakkiefiets. Blooming wijst op het beperkt aantal parkeerplekken bij landgoed Het Hof. Om drukte te voorkomen is het verzoek om op de fiets te komen.
Pin It
Bekeken: 1517x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/