Krista Walter wordt per 1 oktober de nieuwe directeur-bestuurder van woningstichting Kennemer Wonen. Ze wordt de opvolger van Dick Tromp, die Kennemer Wonen sinds januari 2009 heeft geleid.

Walter stond de afgelopen elf jaar aan het roer van woningstichting De Goede Woning in Apeldoorn, die daar bijna 8000 woningen verhuurt. De corporatiebestuurder vervult in Apeldoorn ook diverse maatschappelijke functies, zoals voorzitter van Swim to Fight Cancer Apeldoorn, commissaris van de Rabobank Apeldoorn e.o. en bestuurslid van de Stichting Verenigde Samenwerkende Wooncorporaties.

Ze groeide op in Noord-Holland Noord en behaalde haar VWO-diploma op de RSG Schagen. Volgens woordvoerder Esther Hof van Kennemer Wonen is ze enthousiast om aan de slag te gaan voor de huidige en toekomstige huurders.

Dick Tromp maakte in januari bekend dat hij aan zijn laatste jaar bezig was en met pensioen gaat. Een afscheidsreceptie hangt nog af van de ontwikkelingen rond corona.
Pin It
Bekeken: 2188x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/