Bij on-Nederlandse tropische temperaturen deden zeventien kinderen in de leeftijd van zes van twaalf woensdag mee met de Ouder-Kind Zomerfun sportochtend bij Egmondia in Egmond aan Zee. De buurtsportcoaches van de gemeente Bergen hadden deze activiteit tijdens de zomervakantie georganiseerd in Schoorl, Bergen, Egmond-Binnen en Egmond aan Zee. Alleen voor Egmond aan Zee en Bergen waren dit jaar voldoende aanmeldingen van kinderen.

Bij v.v. Egmondia wisten de kinderen zich enorm te vermaken met clinics waarbij water een belangrijk spelelement was. De begeleiders onder leiding van buurtsportcoach Eefke de Vos konden niet voorkomen dat ook de drinkpauzes dankzij ondeugende jongens op een waterballet uitdraaiden. De energie van de kinderen tijdens deze hittegolf was desondanks niet minder bewonderenswaardig.

Pin It
Bekeken: 1488x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/