Vrijdag trokken mensen weer massaal richting de kust. Rond 12:30 uur meldden gemeente Castricum en Bergen via Twitter dat er geen parkeerplekje meer te vinden was nabij de stranden van Castricum aan Zee en Bergen aan Zee. Net als precies een week eerder stroopte het verkeer richting de stranden zich in rap tempo op, maar bleef er op het strand zelf voldoende ruimte voor badgasten die zo ver kwamen.

Vooral Castricum was druk, de Zeeweg werd afgesloten en mensen die wat later op de fiets of scooter kwamen moesten een flink eind lopen. Tegen 15:00 uur begonnen er langzamerhand parkeerplekken vrij te komen, terwijl mensen mondjesmaat vertrokken omdat ze het wel gezien hadden. De wegen werden dan ook weer geopend voor de mensen die pas later op pad wilden gaan.
Pin It
Bekeken: 2048x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/