De Reddingsbrigade van Bergen aan Zee heeft afgelopen weekend elf badgasten uit de zee gered die niet meer zelfstandig konden terugkomen. Voor één zwemmer kwam uit voorzorg een ambulance, maar verdere nazorg was niet nodig. Op zondag werden veel zwemmers gewaarschuwd voor de snel opkomende vloed en terug naar het strand gedirigeerd.

Volgens postcommandant Remco van Kralingen waren het veel meer reddingen dan verwacht zou mogen worden in een zonnig weekend in de zomervakantie. "We hebben veel meer mensen uit zee gehaald dan vooraf gedacht. Wel is de zee vaak gevaarlijker in de maand augustus. De muien zijn dieper, de stromingen sterker en de vloed komt sneller op."

In Bergen aan Zee is het volgens Van Kralingen niet gevaarlijker of minder gevaarlijk dan andere badplaatsen aan de Noordzeekust. Langs de hele Noordzeekust in het nu oppassen geblazen met muien en sterke stromingen.  De postcommandant verzekert: "We zijn deze weken extra alert en zitten er bovenop."
Pin It
Bekeken: 1590x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/