Duinstreek Centraal


Afgelopen donderdag is in besloten kring maar op eerbiedwaardige wijze Henk Hofman uit Egmond aan Zee begraven. Hij overleed 24 juli op 67-jarige leeftijd na een slopende ziekte. Velen in Egmond kennen Henk Hofman als kunstschilder van oud-Egmondse taferelen, portretten en stillevens. Hij is echter ook loodgieter geweest, fotograaf en airbrushartiest. Wandschilderingen van zijn hand zijn onder andere te zien bij het Sportcafé Egmond en bij pensionstal Cobra aan de Hoeverweg in Egmond aan den Hoef. Graag was de levensgenieter op zijn landje in het duin, waar hij schilderde en makrelen kon roken.

Volgens zijn vriend Cor Mooij heeft Henk gevochten tot het laatste ogenblik: "Drie maanden terug had hij nog hoop, toen voelde hij een verbetering in zijn toestand. Ziekenhuis in, ziekenhuis uit, van Nieuwegein tot Amsterdam en Beverwijk en ook de zoutkamer in Limmen. Hij heeft er alles aan gedaan. Maar helaas, hij moest het leven loslaten en nam thuis afscheid van zijn vrouw Bea en zijn kinderen Luka, Tirza en Noa."

In de overlijdensadvertentie bedankt de familie longarts Willemijn Theelen van het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis in Amsterdam, huisarts Renske Smit en José Boots van Evean voor hun liefdevolle zorg.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Duinstreek Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@duinstreekcentraal.nl