Duinstreek Centraal


In zowel galerie Conny van Kasteel in Egmond aan Zee als in de Eerste Bergensche Boekhandel in Bergen is tot 15 augustus de expositie EGMOND te zien van de Egmondse fotograaf Arjen Zwart.

Arjen Zwart is een Nederlandse fotograaf die in Egmond aan Zee is geboren. Hij woont deels in Istanbul en deels in zijn geboorteplaats. Zijn fotowerk varieert van  stadsgezichten, kustlandschappen, portretten en sociale documentaires. Hij heeft deelgenomen aan internationale solo- en groepstentoonstellingen en geeft fotografie-workshops.

De vertoonde foto’s laten het verhaal zien van de pracht van een deel van de Egmondse cultuur in zijn omgeving, zoals Arjen Zwart die bij het maken van zijn foto’s heeft waargenomen. EGMOND bestaat uit duin-zeelandschappen, dieren en mensen die hij daar aantrof en het interieur van woonkamers en duinkeetjes.

Bijzonder is dat Arjen Zwart tot en met 14 augustus bijna elke middag in de Egmondse galerie aan de Noorderstraat 4 aanwezig is om de verhalen die bij de foto’s horen te vertellen. Story-telling over hoe hij keek op dat specifieke moment en de impact daarvan. In de ochtenduren volgen een beperkt aantal deelnemers in de galerie een meerdaagse workshop story-telling bij de fotograaf.

Bezoektijden Galerie Conny van Kasteel: dinsdag tot en met zaterdag van 13:00 tot 18:00 uur en zondag van 14:00 tot 17:00 uur.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Duinstreek Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@duinstreekcentraal.nl