Als het op zondag 2 augustus niet regent, kunnen kinderen bij de Schaapskooi in Bergen onder begeleiding een insectenhotelletje komen timmeren en het daarna vullen met klei en bamboestengels. IVN-vrijwilligers zullen dit op een veilige manier begeleiden.

Er kunnen maximaal 10 kinderen meedoen en per kind mag maximaal één volwassene mee komen. Het vindt buiten plaats bij de Schaapskooi, Zeeweg 2 in Bergen tussen 13.00 tot 15.00 uur. Parkeren kan op het parkeerterrein aan de Uilenvangersweg.

Aanmelding is nodig via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam en telefoonnummer. Daarna volgt een bevestiging. De deelnemersbijdrage van € 10,00 per kind incl. drinken en wat lekkers wordt ter plekke contant voldaan. Er kan niet gepind worden.

IVN is een organisatie die zich richt op natuureducatie. Het wil jong en oud laten beleven hoe leuk, leerzaam, gezond en belangrijk natuur is.
Pin It
Bekeken: 1501x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/