Komend weekend kan het publiek in Schoorl enkele verrassingsoptredens verwachten in de open lucht van de artiesten die meedoen aan het Kamermuziek Festival Schoorl. Het zijn korte voorproefjes van de 45-minuten concerten die zaterdag en zondag zijn te beluisteren in de Protestantse Kerk aan de Duinweg in Schoorl.

Het Kamermuziek Festival Schoorl staat al sinds 2016 bekend als een kleinschalig festival met jonge topmusici op het podium. De kleinschalige opzet van de 45-minuten concerten moest dit jaar aangepast worden aan de corona-risico's. Met de 1,5 meter-regel kunnen niet meer dan 24 bezoekers bij een optreden zijn.

Het festival biedt drie bijzondere programma’s: een ode aan Beethoven die dit jaar zijn 250e verjaardag viert, een romantische salon en een spannend Frans-Turks programma. Elk concert wordt tweemaal herhaald. Artistiek leider Gwylim Janssens vertelt: β€˜We ervan overtuigd dat het live bijwonen van een concert op topniveau een nog rijkere ervaring wordt dan ooit’.

Kaarten zijn uitsluitend in de voorverkoop te koop via de website kamermuziekschoorl.nl (foto: Lestari Scholtes en Gwylim Janssens, fotograaf Ronald Knapp)

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Duinstreek Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@duinstreekcentraal.nl