Goed nieuws voor wie Egmond aan Zee eens vanuit een ander perspectief wil bekijken. De kustplaats krijgt namelijk de komende maanden een reuzenrad. Exploitant Jan Vallentgoed is druk bezig het gevaarte in elkaar te zetten op de Werf. "Het had ook niet langer moeten duren."

Als alles meezit kunnen vrijdag de eerste ritjes gemaakt worden. En dat is een hele opluchting voor Jan. Zijn attractie staat namelijk al maanden stil: "Dit is de eerste keer dat we 'm opbouwen dit jaar", vertelt hij aan mediapartner NH Nieuws.

"We zaten echt in zak in as en zagen het bedrijf door onze vingers glippen. De kosten gaan namelijk gewoon door en in het voorjaar investeer je om alles aan kant te krijgen. En dan komt ineens corona. Het was even heftig", aldus Jan.

Maar eindelijk heeft hij weer een vergunning om te mogen draaien: "Dat kostte flink wat moeite. We hebben een uitgebreid protocol ingediend en gelukkig gingen de burgemeester en de Veiligheidsregio overstag", vertelt hij.

Jan krijgt tijdens het opbouwen al veel positieve reacties van passanten. "Mensen zijn zo blij dat we hier zijn. Er gebeurt eindelijk weer wat en dat doet de burger goed."

Het reuzenrad blijft tot september staan. "En als het meezit zelfs tot oktober", aldus Jan. (foto: Sjef Kenniphaas)
Pin It
Bekeken: 1495x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/