Het gemeentelijk samenwerkingsverband Regio Alkmaar, de toeristische sector, Alkmaar Marketing en Holland boven Amsterdam slaan de handen ineen met 'Op ontdekkingstocht in Regio Alkmaar.' Middels deze campagne krijgen inwoners en bezoekers beter inzicht in hoe mooi en avontuurlijk het in deze regio kan zijn en dat er nog genoeg te ontdekken valt. De lancering van ontdekregioalkmaar.nl was het startsein.

De campagne is samen met ondernemers uit de toeristische sector bedacht om de economie een impuls te geven. De website biedt een overzicht van meer dan 200 uitjes, wandel- fiets- en vaarroutes, arrangementen en inspiratie. Allemaal coronaproof. Extra leuk is dat alle genoemde uitjes, locaties en plekjes met de fiets bereikbaar zijn. De campagneperiode loopt gelijk aan de zomervakantie. Organisaties en ondernemers die nog niet zijn aangesloten zijn van harte welkom.

Het idee voor de campagne komt vanuit het toeristisch netwerk Regio Alkmaar. Dit netwerk is in 2019 gestart met als doel om ondernemers (meer) kennis met elkaar te laten maken, kennis uit te wisselen en samenwerkingen tot stand te brengen. Met deze campagne wordt aangehaakt op de landelijke campagne 'Hier moet je zijn' van het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen. Kern van de boodschap is dat nú de gelegenheid is om ons eigen land te herontdekken; híer is het ook prachtig. (foto: Marjolein Pieneman)

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Duinstreek Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@duinstreekcentraal.nl