De wielrenner die maandag op de Purmerenderweg in Zuidoostbeemster bij een verkeersongeluk om het leven is gekomen is de 52-jarige Paul Jonk, inwoner van Bergen.

Jonk vormde samen met zijn broer Nico de directie van Jonk Infra in Kwadijk, een aannemingsbedrijf van grond-, straat-, bagger en rioolwerkzaamheden. Het bedrijf verhuurt ook bouwhekken en rijplaten.

De Bergenaar fietste drie à vier keer per week vanuit zijn woonplaats naar zijn werk in Kwadijk. Maandag werd hij in de Beemster even voor 18:00 uur van achteren geschept door een bedrijfsbusje. Door de klap belandde hij in de sloot naast de weg. Omstanders haalden hem uit het water en probeerden hem te reanimeren. Er rukten meerdere ambulances en een traumahelikopter uit, maar tevergeefs.

De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeluk. Dinsdag werd bekend dat de bestuurder niet onder invloed was van alcohol.

Paul Jonk was de financiële man binnen de directie van Jonk Infra. Zijn vader was het bedrijf begonnen. Hij laat twee kinderen na van begin twintig.
Pin It
Bekeken: 2087x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/