Op zondagochtend 12 juli maakt IVN-gids Jos Bos een wandeling door het duingebied vanuit de Schaapskooi in Bergen. Het hele gezin kan mee.

Bos vestigt onderweg de aandacht op mossen, kruiden en planten. In het duin gaat Bos met de groep op zoek naar de veroorzaker van geritsel in het gras of de bosjes: een muis of een duinhagedis? Wie zo bezig is te zoeken vindt mogelijk ook bladeren met galvorming, een vlinder die wegschiet of mooie bloemen die veranderen in onrijpe bessen.

De start is om 10:15 uur bij de parkeerplaats aan de Uilenvangerweg. Het einde is rond 12:00 uur bij de Schaapskooi, waar de bezoekersruimte van het IVN geopend is. Er wordt een bijdrage gevraagd van 2,50 p.p. maar kinderen mogen gratis mee. Een duinkaart is verplicht voor het Noord-Hollands Duinreservaat (er is een kaart-automaat bij de parkeerplaats).

Wie meer informatie wenst kan contact opnemen met Jos Bos: 06 1506 5249.
Pin It
Bekeken: 1488x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/