Woensdagmiddag kwam burgemeester Peter Rehwinkel van de gemeente Bergen naar de nieuwe strandpost van de reddingsbrigade in Schoorl aan Zee om deze officieel te openen. Tegelijkertijd werden de drie nieuwe strandcruisers officieel overgedragen aan de reddingsbrigades van Egmond, Bergen en Schoorl. Tot slot showde de reddingsbrigade van Egmond de nieuwe reddingsboot aan de burgemeester en aan het publiek.

De nieuwe strandpost is ruimer dan de vorige. Er is nu bijvoorbeeld een aparte EHBO-kamer waar strandgasten met meer privacy behandeld kunnen worden. Deze post wordt elk badseizoen weer op- en afgebouwd. De nieuwe huisvesting moet circa vijftien jaar onderdak bieden aan de tientallen vrijwilligers en betaalde krachten van de reddingsbrigade .

Het materieel voor de reddingsbrigades van Bergen, Egmond en Schoorl wordt bekostigd door de gemeente Bergen. Afgelopen weekend maakte Duinstreek Centraal een speciale videoreportage over de nieuwe voertuigen.

 

 
Pin It
Bekeken: 1637x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/