Nijntje pluis uit Egmond aan Zee staat dit jaar op de kinderpostzegels. Afgelopen zondag werd het fantasiefiguurtje van Dick Bruna 65 jaar. Daarom koos de Stichting Kinderpostzegels ervoor om dit jaar nijntje te eren.

Sinds 1924 zet Kinderpostzegels zich in voor kwetsbare kinderen die om wat voor reden dan ook in onveilige situaties terecht zijn gekomen. Dit jaar is het thema ‘Geef een veilig thuis’. Met een jarige nijntje op de vrolijke kinderpostzegels wil de stichting een warm en prettig gevoel van veiligheid aan de kinderen geven.

Op woensdag 23 september gaat de Kinderpostzegelactie weer van start.  Basisschoolleerlingen uit groep 7 & 8 verkopen dan voor de 72ste keer kinderpostzegels en andere producten.

Welke vorm de verkoop gaat krijgen is Stichting Kinderpostzegels nog aan het onderzoeken. “We zijn erg blij dat de actie door kan gaan. Na uitgebreid onderzoek onder leerkrachten, ouders, kinderen en het Nederlands publiek én in goed overleg met de scholen maken we de actie binnen de RIVM-richtlijnen veilig en vooral leuk voor de kinderen”, aldus Pascal de Smit, directeur Stichting Kinderpostzegels.
Pin It
Bekeken: 1500x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/