De tankstations van GP Groot zijn de nieuwe sponsor van voetbalvereniging Egmondia. Het sponsorbedrag hangt af van de hoeveelheid liters die leden van Egmondia gaan tanken bij de 400 tankstations van GP Groot in Nederland. Leden van Egmondia kunnen daarvoor een speciale tankpas krijgen, waarmee ze moeten afrekenen.

Er kan onder meer getankt worden bij Texaco Egmond aan den Hoef, Texaco Vennewater in Heiloo, Argos in Bakkum en Texaco Hoefplan en Texaco Boekelermeer in Alkmaar. Ook familie van de leden, supporters of sponsors kunnen meedoen en een Egmondia-tankpas krijgen. Voor elke liter die wordt getankt krijgt Egmondia een aantal centen van de nieuwe sponsor.

Hockeyclub De Terriers uit Heiloo heeft deze sponsordeal al langer. Ook andere sportclubs uit de regio komen in aanmerking voor een dergelijke sponsorovereenkomst met GP Groot Brandstoffen, mits de club voldoende leden heeft die kunnen meedoen.

Alle leden van Egmondia, de ouders van de leden, vrijwilligers en donateurs krijgen binnenkort informatie in de bus waarmee zij zich kunnen opgeven. (foto:  NH Nieuws / Edward Dekker)

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Duinstreek Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@duinstreekcentraal.nl