Bouwbedrijf Tervoort uit Egmond aan den Hoef kan na de zomer beginnen met de laatste fase van een nieuw vakantiepark aan de Gerbrandtslaan bij Aagtdorp. De bouw van de laatste 21 vakantiewoningen kan direct aansluiten op de eerdere bouwfases omdat de verkoop van de 72 woningen zeer voorspoedig verliep. Dat meldt Ter Info, een relatieblad van bouwbedrijf Tervoort, in het nieuwste nummer.

Begin dit jaar werd de grond vlak achter de duinen op het voormalige kampeerterrein De Bregman in Schoorl/ Aagtdorp bouwrijp gemaakt voor de eerste en tweede bouwfase. Inmiddels is de bouw in volle gang. Dankzij prefab productie worden circa vijf casco’s per week geplaatst. Het gehele plan is naar verwachting april volgend jaar gereed.

Het nieuwe park gaat Het Duyndomein Schoorl & Bergen heten. Na voltooiing van het plan treedt Landal GreenParks op als verhuurder. Er is keuze uit vier-, zes- en achtpersoons vakantiewoningen, zowel met rieten dak als met dakpannen. Alle woningen worden gasloos uitgevoerd.

Al eerder bouwde Tervoort het nabij gelegen recreatiepark ‘Buiten Bergen’ voor de toenmalige eigenaar van deze camping. Dat park bestaat eveneens uit 72 woningen. (Illustratie: Kopare Leisure Development)
Pin It
Bekeken: 1483x
https://ee.itk.ac.id/data/