De jeugdleden van tafeltennisvereniging De Duintreffers in Schoorl konden dinsdagavond 2 juni voor het eerst sinds maanden eindelijk weer eens een balletje slaan. Het moest dan wel buiten. Zes tafels en allerlei afscheidingen werden daarvoor naar het parkeerterrein gesleept. Met toestemming van de gemeente werd dit omgetoverd tot pingpongplaza.

De jeugdleden begonnen enthousiast aan de eerste slagen in maanden. De wind werd een extra hindernis. Met een ander soort balletje werd geprobeerd om ondanks de wind toch zoveel mogelijk zonder onderbreking op verschillende manieren over te spelen. Dit lukte aardig.

De komende dinsdagen wordt bij mooi weer van 18:30 tot 20:00 uur buiten op het parkeerterrein getafeltennist. Het is momenteel alleen voor jeugdleden toegankelijk. De verwachting is dat zowel de jeugd als senioren na de vakantie weer binnen kunnen tafeltennissen.

Het bestuur van De Duintreffers beraadt zich nog of er al eerder per 1 juli alweer activiteiten in het clubgebouw worden opgestart, als landelijk beperkingen voor de binnensporten worden opgeheven.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Duinstreek Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@duinstreekcentraal.nl