Wegwerkzaamheden in de avond en nacht en aan de Zeeweg tussen Bergen en Bergen aan Zee veroorzaken deze week files op de Eeuwigelaan en in Bergen aan Zee. Na tien jaar krijgt de N510 van de provincie een nieuwe asfaltlaag.
Tegelijkertijd wordt de zichtbaarheid van de voetgangers- en fietsoversteek ter hoogte van de Uilenvangerweg vergroot. Over de hele lengte van rotonde tot rotonde leiden verkeersregelaars het autoverkeer over 1 rijstrook langs de werkzaamheden.

Vooral tussen de start van de werkzaamheden om 19.30 uur tot circa 21.00 staat het vast. De vertraging voor auto's kan dan oplopen tot 20 minuten, wat bij sommigen ten koste gaat van het humeur. Fietsers hebben nergens last van.

Vrijdagochtend moet het werk gereed zijn. Mochten de weersomstandigheden tegen zitten, dan is een reservenacht ingepland van vrijdag 29 mei van 20.00 uur tot zaterdagochtend 30 mei 6.00 uur.
Pin It
Bekeken: 1684x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/