Wie op zoek gaat naar de vorige week aangebrachte krijtafbeeldingen die helpen herinneren aan de anderhalve meter afstand kan niet anders concluderen dan dat ze inmiddels al bijna niet meer te zien zijn.  Dat is met de nieuwste maatregelen in de binnenstad wel anders. Dikke witte lijnen en enorme pijlen op straat laten geen enkele twijfel bestaan over de gewenste looprichtingen.

Voor wie dat niet voldoende is, zijn er ook nog de nodige borden geplaatst. Er is eigenlijk geen ontkomen aan en dat wordt nogal wisselend opgevat. "Belachelijk dit, ze willen gewoon lekker bekeuren", moppert iemand. "Prima toch zo, als het maar werkt", laat een ander weten. De maatregel is vooral gebaseerd op iets dat we een groot deel van de tijd al doen: rechts houden.

Het meeste wennen moeten waarschijnlijk de fietsers, zij mogen hun stalen ros ook niet meer aan de hand meenemen de Langestraat in. Niet omdat dat gevaarlijk zou zijn of teveel ruimte inneemt maar omdat bij de winkels neergezette fietsen wél een obstakel vormen, en daarmee een vernauwing van de winkelstraat.
Pin It
Bekeken: 2257x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/