Speel- en dierentuinen mogen de deuren weer openen in Noord-Holland Noord, mits de corona-maatregelen worden nageleefd. Ook openbaar sanitair mag weer worden gebruikt. Dit heeft het Regionaal Beleidsteam donderdag besloten. Eigenaren zijn zelf verantwoordelijk voor het maken van plannen voor consequente toepassing van de regels, in overeenstemming met de gemeente.

"Natuurlijk moeten mensen zich aan de basisregels van de Rijksoverheid houden om verspreiding van het coronavirus te voorkomen", stelt het beleidsteam. "Dus houdt ook in dierentuinen en speeltuinen anderhalve meter afstand, vermijd drukte, was je handen regelmatig en blijf thuis bij verkoudheidsklachten, hoesten en koorts."

Net zoals elders, hoeven kinderen onder 13 jaar en mensen uit hetzelfde huishouding zich onderling niet te houden aan de anderhalve meter regel. (foto: Pixabay / Congerdesign)
Pin It
Bekeken: 2333x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/