Twee vrouwen op een fatbike zijn woensdagmiddag aangereden in Bergen. Het is niet duidelijk wat de precieze oorzaak van het ongeval is. Eén van de twee vrouwen is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde woensdag rond 15:45 uur op het kruispunt van de Natteweg en de Koninginneweg. De automobiliste kwam vanaf de Natteweg en wilde linksaf de Koninginneweg ingaan. De bestuurster zag daarbij vermoedelijk de twee vrouwen op de fatbike over het hoofd. De dames kwamen hard op het asfalt terecht.

Meerdere mensen zagen het ongeluk gebeuren en hebben eerste hulp verleend. Een van de dames is met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht, de andere vrouw raakte niet gewond. De auto liep deukschade op aan de motorkap, de fatbike heeft wat krasschade. (Beeld: Hans Brouwers / Habrofotografie)
Pin It
Bekeken: 948x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/