De hedendaagse boer krijgt de schuld van van alles. Stikstof, mestoverschotten, schade aan water en natuur. De nood is hoog voor de veehouders, akkerbouwers en telers. Iedereen heeft er een mening over en het onderwerp verdeelt onze samenleving in twee kampen. Kan alles of kan niet alles in het kleine Nederland? Zijn de agrariërs de nieuwe zondebok? Karavaan houdt de situatie tegen het licht.

Locatietheater Karavaan komt vanaf donderdag 16 mei met 'De Boer Op', een theatervoorstelling over grote veranderingen en de relatie met ons voedsel. De makers duiken in de ‘kloof’ tussen boer en burger. Want iedereen heeft een mening. Ga als bezoeker mee ‘De Boer Op’.

Zes jonge schrijvers interviewden zes boeren uit de regio en schreven op basis van de gesprekken een monoloog. Zes verhalen, gespeeld door zes acteurs op zes plekken bij boerderij ’t Koehotel aan de Laanweg 9 in Zuidschermer.

De eerste voorstelling is op 16 mei om 19:30 uur en daarna zijn er nog acht uitvoeringen. De laatste is op zondag 26 mei om 13:30 uur. Meer informatie op de website van Karavaan. Hier zijn ook de toegangskaarten voor 17,50 euro online te bestellen.


‘De boer op’ is een samenwerking tussen Makershuis Alkmaar, Hoge School voor Kunsten Utrecht en Landbouwhogeschool Aeres in Dronten. Talentontwikkeling gaat daarbij hand in hand met een betekenisvolle productie maken.


Pin It
Bekeken: 111x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/