Na uitstel op uitstel, was de einddatum voor de besluitvorming over de Lucebert dichtregel op het Alkmaars Stadskantoor in zicht: eind 2024. En toen kwam de gemeente Bergen met haar eigen, onafhankelijk onderzoek naar de dichter, dat pas drie maanden later gepubliceerd wordt. Is dat reden voor nog meer uitstel?

Alkmaar doet geen duit in het zakje van het Bergense onderzoek. "Er is geen contact geweest tussen Bergen en Alkmaar hierover", laat de gemeente Alkmaar weten. Ze blijft bij haar eigen einddatum en vertelt dat de Bergense resultaten niet meewegen in de besluitvorming. "Beide onderzoeken staan los van elkaar." Of Luceberts letters het Stadskantoor blijven verlichten, weten we dus aan het einde van 2024.

Sinds bekend werd dat Lucebert sympathiseerde met de Nazi's, breekt de gemeente Alkmaar haar hoofd over de welbekende Lucebert dichtregel op het Stadskantoor. Blijven ze, of moeten ze gaan? Zelfs de inwoners van Alkmaar worden betrokken bij het besluit.
Pin It
Bekeken: 905x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/