Wat begon met een jamsessie op een zondagmiddag in Alkmaar, groeide uit tot een bluesband met een goed gevulde prijzenkast.ย Meer dan vijftig jaar en duizenden concerten verder is de band nog altijd in dezelfde bezetting. Zondag 21 april staat Barrelhouse vanaf 15:00 uur in Podium Victorie. De deuren gaan open om 14:00 uur.

Voor het gouden jubileum blijft het motto van de groep ongewijzigd: enthousiasme en opwinding alsof het een eerste optreden is. "Dus: geen zaal te klein, geen festival te groot", schrijft de bluesband in een bericht. "En dat gaan we in 2024 nog รฉรฉn keer doen, de laatste tour: op nieuwe podia en natuurlijk op de podia waar we graag kwamen."

Een kaartje voor het optreden kost 26,14 euro en is te verkrijgen via de website podiumvictorie.nl of aan de kassa in het poppodium. Aan de deur kosten de tickets 27,50 euro.
Pin It
Bekeken: 132x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/