Dat door de huidige technologie ons dagelijks leven anders is, kan een understatement genoemd worden. In vergelijking met bijvoorbeeld dertig jaar geleden is ons leven ingrijpend veranderd. Denk bijvoorbeeld aan de manier waarop we relaties aangaan en onderhouden. Tegelijkertijd hebben we allemaal een wezenlijke behoefte aan verbinding. Choreograaf Jasper van Luijk wil met dansgezelschap SHIFFT de noodzaak van fysiek contact laten zien. Woensdagavond 24 april vanaf 20:30 uur in Theater De Vest.

Kun je in deze snelle en individualistische wereld, met weinig fysiek contact, wel verbonden blijven? De drie duetten en groepsscènes in One Touch nemen het publiek mee in acrobatische vertellingen, waarin de dansers elkaar dragen, op elkaar balanceren en in elkaars armen versmelten. "In One Touch krijgen risico, ego en rivaliteit een nieuwe betekenis in verhouding tot vertrouwen en verbondenheid", schrijft de organisatie.

Een kaartje voor de dansvoorstelling kost negentien euro. Meer informatie over One Touch is te vinden op de website van het Alkmaarse theater De Vest.
Pin It
Bekeken: 149x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/