De bouw van 120 huurwoningen op het voormalige BSV-terrein in Bergen is een stap dichterbij gekomen. Gemeente Bergen en Kennemer Wonen hebben de koopovereenkomst getekend voor de grond en symbolisch een schop in de grond gezet. De eer was aan wethouder Yvonne Roos-Bakker en directeur-bestuurder Krista Walter.

Het voormalige BSV-terrein is inmiddels omgedoopt tot 'Park de Beeck'. Deze naam is gekozen vanwege de parkachtige omgeving en de nabijheid van Sportcentrum de Beeck. De 120 huurwoningen die Kennemer Wonen laat bouwen zijn bedoeld voor in het sociale- en middensegment. Er komen vijf gebouwen met ieder 22 appartementen en tien grondgebonden woningen. De appartementen hebben twee of drie kamers. Vanzelfsprekend zijn alle woningen energiezuinig.

Kennemer Wonen wil huurders die een sociale huurwoning in Bergen achterlaten voorrang geven, om zo de doorstroming te bevorderen.

De bouw gaat eind dit jaar of begin volgend jaar van start en zal in fasen worden uitgevoerd. Naast de 120 huurwoningen zullen ook nog 32 koopwoningen worden gerealiseerd. (foto: gemeente Bergen)
Pin It
Bekeken: 508x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/