Een bedrijf uit Brabant heeft zondag een grote pomp ingezet om een deel van het water op de Zeeweg in Bergen weg te pompen. Er liep steeds meer water naar dit lage deel van de duinen, nabij de Uilenvangerweg, en de vrees bestond dat de weg volledig afgesloten zou moeten worden.

Het water werd met de pomp en een dikke slang  richting de rotonde bij de Eeuwige Laan gepompt. Het water loopt daar een put in waarna het verder weggepompt kan worden. Een verkeersregelaar zorgde ervoor dat het verkeer niet te hard door het water bij de rotonde reed.

De wateroverlast op de Zeeweg duurt nu al meer dan een week, en het is niet de eerste keer dat de bocht was ondergelopen. Anderhalve maand geleden moest deze ook al worden afgezet. Of er al plannen zijn bij de provincie voor een oplossing is niet bekend.
Pin It
Bekeken: 905x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/