Dankzij doortastend handelen van een 65-jarige inwoonster van Heiloo heeft de politie een fraudeur op heterdaad kunnen betrappen. Ze werd gebeld door 'haar bank' en kreeg te horen dat haar pas geblokkeerd zou worden. Ze moest de pincode doorgeven en haar waardevolle spullen in enveloppen doen.

Dat vertrouwde ze niet omdat ze wist dat de bank haar nooit zou bellen om zoiets te vragen. Met haar mobiel belde ze 112 en kon zo de politie inschakelen. De enveloppen zouden bij haar thuis opgehaald worden door een 'bankmedewerker'.

Die ' bankmedewerker' trof op het betreffende adres echter niet de vrouw achter de voordeur, maar de politie. Hij werd meteen aangehouden en naar het politiebureau gebracht. Het gaat om een 18-jarige inwoner van Amstelveen.
Pin It
Bekeken: 668x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/