[update] Meerdere fietsers zijn woensdagavond gewond geraakt tijdens een ongeval op het strand ten zuiden van Egmond aan Zee. Eerder meldde Streekstad dat er één gewonde viel. De slachtoffers zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Een ambulance, een traumahelikopter en de reddingsbrigades van Egmond schoten te hulp. Wat er mis ging tijdens het fietsen is niet duidelijk. Vanwege de ijskoude wind zijn de slachtoffers niet alleen afgedekt met folie maar werd ook een zandrug om hen heen gemaakt en is de vrachtwagen van de reddingsbrigade als windvanger gebruikt.

Uiteindelijk zijn de fietsers samen met de hulpverleners in een terreinwagen naar het Maritiem Centrum Egmond gereden, om vanaf daar per ambulance naar het ziekenhuis te worden gebracht. (foto: Reddingsbrigade Egmond)
Pin It
Bekeken: 804x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/