De jeugdopleiding van AZ is op zoek naar gastgezinnen voor jonge voetballers. De club hoopt op aanmeldingen uit de omgeving van Zaanstad. "Een goed gastgezin biedt in de eerste plaats een warme omgeving waar een jongen in alle rust kan wennen aan zijn nieuwe en totaal vreemde omgeving", stelt een woordvoerder.

Het is wellicht de droom van veel jongens en meisjes: later een grote voetballer zijn. Gejuich, geklap, het ene doelpunt na het andere. Maar om dat te bereiken is volharding nodig. Trainen, trainen en nog eens trainen. "Het gezin moet in staat zijn om zich te verplaatsen in de achtergrond van het talent. Daarnaast moet men op de hoogte zijn van de visie van AZ en weten wat het betekent om dag in dag uit met topsport bezig te zijn."

Wie zich opgeeft als opvanggezin staat wellicht de komst van een toekomstige voetbalheld te wachten, maar eerst is er wel een selectieprocedure. Want: "Ieder kind is anders en heeft andere wensen. AZ wil de talenten en gezinnen aan elkaar kunnen matchen." Wat nog belangrijk is om te weten? "Alle mogelijke gezinssituaties komen in aanmerking om gastgezin te zijn. Het belangrijkste is dat de gezinnen gastvrij zijn en interesse hebben in de spelers en hun leefwereld."

Voor meer informatie of om een gesprek aan te vragen is het mogelijk een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 1294x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/