Veiligheidsregio Noord-Holland Noord verlaat X, voorheen Twitter. Uit onderzoek blijkt dat berichten via dit sociale medium niet genoeg bereik meer hebben. "Per 8 januari 2024 communiceren wij daarom niet langer over incidenten op X, maar plaatsen wij daar een bericht over op Instagram en Facebook stories."

Het verlaten van X volgt op een eerdere aanpassing van de crisiscommunicatie, oftewel het verstrekken van informatie over de oorsprong, omvang en gevolgen van een ramp of crisis. X werd gebruikt als primair medium, met de eigen website vrnhn.nl als aanvulling. Dat was al omgegooid: de eigen website werd het primaire medium, aangevuld met een eerste bericht op X.

Maar op 8 januari wordt X dus ingeruild voor Instagram en Facebook stories, zo laat een woordvoerder weten: "We hebben onderzoek gedaan naar het verder vergroten van ons bereik. Uit dat onderzoek is gebleken dat het verkeer op onze website groter is wanneer wij via Instagram en Facebook stories een bericht plaatsen over het incident, in plaats van op X. We verwijzen in deze posts naar onze website, waar verdere berichtgeving over het incident zal plaatsvinden. Instagram heeft ook de mogelijkheid om notificaties voor een nieuw geplaatst bericht in te stellen."
Pin It
Bekeken: 1422x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/