De politie heeft zeker tien tips binnengekregen over de brutale ontvoering van een Beverwijkse zakenman in Egmond aan Zee. Dinsdagavond was er in het televisieprogramma Opsporing Verzocht aandacht voor de zaak en dat leverde dus wel nieuwe informatie op. De politie beoordeelt of die informatie ook echt bruikbaar is, er zijn nog geen nieuwe aanhoudingen verricht.

Dat meldt mediapartner NH. Op de getoonde beelden waren de ontvoerders, drie mannen, te zien. Het slachtoffer had in de avond van zaterdag 11 november een zakelijke afspraak met een vrouw in Egmond aan Zee. Zij lokte hem naar binnen, waar drie mannen hem op stonden te wachten. Vervolgens moest de Beverwijker onder bedreiging van mogelijk een machinegeweer allerlei persoonlijke spullen afgeven, waaronder zijn horloge, telefoons, portemonnee en contant geld. Hij moest op de grond gaan liggen en kreeg een zak over zijn hoofd. Zijn armen en benen werden vastgebonden.

De Beverwijker werd mishandeld, maar raakte niet zwaargewond. In totaal is hij zo'n zes uur vastgehouden, daarna is hij in een auto naar Delft gebracht. Eenmaal daar wist hij aan zijn kidnappers te ontkomen en schakelde zelf de politie in.
Pin It
Bekeken: 487x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/