Van sinterklaasliedjes bij de open haard tot aan felle lampjes in de kerstboom. Het is weer december. De  maand van warmte, gezelligheid en verlichtingssnoerfrustratie (3x woordwaarde). Velen vinden het de leukste maand van het jaar, maar er wordt ook regelmatig gezucht omdat het wellicht weer tijd is om over te stappen van de ene zorgverzekering naar de andere.

Uiteraard is het de bedoeling om goedkoper uit te zijn. Independer bracht in kaart of er verschillen tussen de gemeenten in de regio zijn. En die zijn er. In Castricum wordt het makkelijkst of het meest overgestapt. Van alle inwoners boven de 18 jaar heeft 8,7 procent al voor een andere verzekeraar gekozen. In Dijk en Waard is dat 7,7 procent, en in Alkmaar is 7,3 procent al overgestapt. Heiloo en Bergen lijken voorzichtiger lager percentage met 6,9 en 5,9 procent.

Vorig jaar lag het landelijk overstapgemiddelde op 8,5 procent.  Dit jaar is het verhogen van het eigen risico om de kosten omlaag te krijgen wel populairder dan vorig jaar.
Pin It
Bekeken: 791x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/