Vijf december is typisch een dag om 'onaangekondigd bezoek' te verwachten, maar op dinsdag bleek de visite die bedrijven op De Weidjes in Egmond aan den Hoef kregen toch geen chocoladeletters mee te hebben. Al was de stemming over het algemeen goed: de officiële controleurs van de gemeente Bergen en de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord moesten in maar twee gevallen een overtreding vaststellen.

In totaal werden ongeveer twintig panden onaangekondigd gecontroleerd, laat de gemeente Bergen weten aan Streekstad Centraal. Er werd gecontroleerd op verschillende zaken, 'in het kader van ondermijning en veiligheid'. Er werd dus ook gekeken naar eventuele verdachte of illegale activiteiten.

"Bij de controles werd een milieuovertreding geconstateerd", zegt de gemeente. Ook werd vastgesteld dat een ondernemer in strijd met het bestemmingsplan handelde. Maar het bleef dus bij die twee constateringen, wat laat zien dat het door de bank genomen goed gaat op De Weidjes. "De gemeente Bergen, de politie en de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord zijn tevreden met de resultaten en zeker met de medewerking van ondernemers en omstanders", schrijft de gemeente over de controle. De controleurs prijzen de welwillendheid van de betrokken ondernemers.

Burgemeester Lars Voskuil: “De aanpak van ondermijning is echt in het
belang van onze samenleving. Voor de veiligheid van inwoners en voor een gezond en veilig ondernemersklimaat." De politie herinnert er nog maar eens aan dat het altijd zinvol is om melding te doen van verdachte situaties.
Pin It
Bekeken: 608x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/