Politie Alkmaar-Duinstreek spreekt van een 'bijzonder weekend' vanwege alle verkeersovertredingen die de agenten hebben geconstateerd. Meerdere automobilisten werden betrapt op het rijden onder invloed. Twee van hen raakten hun rijbewijs kwijt en drie bestuurders hadden >überhaupt nooit een rijbewijs gehaald.

De politie betrapte drie bestuurders met teveel drank op. De bestuurders bliezen 500, 650 en 750 ugl. Twee van hen moesten hun rijbewijs inleveren en één van hen had geen rijbewijs. Normaal gesproken wordt het rijbewijs ingevorderd als de ademanalyse 716 ugl over aangeeft, dus zeker één van hen was 'beginnend bestuurder'.

De bestuurder van een bestelbus zonder rijbewijs én onder invloed van hasj werd betrapt omdat hij op de Kennemerstraatweg in Alkmaar voor een agent reed terwijl de verlichting van de aanhanger niet werkte. Een jongeman uit Frankrijk werd aangehouden omdat hij met twee vrienden in een auto reed waar de wietlucht uit walmde, terwijl er toevallig een motoragent achter hen reed. Ze waren alle drie stoned. De moeder van de bestuurder is helemaal vanuit Frankrijk gekomen om hen en haar auto op te halen.

Verder hield Politie Alkmaar-Duinstreek tijdens de stapavonden extra verkeerscontroles in het werkgebied. In totaal werden 25 bekeuringen uitgedeeld, onder andere voor het negeren van verkeersregels, rijden zonder verlichting en het rijden met een fatbike met gashendel.

"We blijven doorgaan met streng handhaven in het verkeer, door de regels te negeren vallen er helaas nog steeds heel veel gewonden in het verkeer", waarschuwde de politie zondagavond. "Morgenochtend staan we weer klaar om te kijken of fietsers hun verlichting aan hebben staan en morgenavond zijn er weer controles op snelheid #alkmaar #castricum."
Pin It
Bekeken: 1332x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/