Het zal niemand zijn ontgaan: het is onstuimig buiten. Zon, wolken en regen wisselen elkaar in razend tempo af en dat alles gaat gepaard met een harde wind. Die wind is ook verraderlijk: fietsers kunnen er zomaar door 'gegrepen' worden en gaan dan onderuit. Ook het wegverkeer had de nodige hinder van het herfstweer.

De avondspits komt op vrijdag traditioneel vroeg op gang. Op de A9 tussen Akersloot en Alkmaar moest het verkeer de beperkte ruimte delen met objecten die door de wind de weg op waren geslingerd. Daardoor ontstonden in de middag her en der kleine files en moest er over een afstand van zo'n vier kilometer langzamer worden gereden. Voor het woon-werkverkeer betekende dat natuurlijk vertraging.

Automobilisten wordt aangeraden oplettend te zijn en de filemeldingen in de gaten te houden. De wind neemt in de loop van vrijdagavond af, zegt het KNMI. Dat heeft als waarschuwingsniveau 'code geel' uitgegeven.
Pin It
Bekeken: 1395x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/