Een groep overvallers heeft in Castricum twee minderjarige slachtoffers gemaakt. Dat gebeurde in het park aan de Willem de Rijkelaan. De jonge slachtoffers werden daarbij bedreigd met onder meer steekwapens. Ook heeft een van de slachtoffers klappen gekregen, meldt mediapartner NH. De politie zoekt getuigen.

De beroving vond plaats rond 19.15 uur. Een groep van zo'n acht aanvallers beroofde de twee minderjarige slachtoffers van hun persoonlijke bezittingen. Dat deden ze met hulp van slag- en steekwapens. Wat de daders hebben buitgemaakt, kon een woordvoerder van de politie niet zeggen vanwege het lopende onderzoek.

De verdachten zijn daarna met de buit gevlucht in de richting van het fietspad aan de Willem de Rijkelaan. De politie heeft de daders nog gezocht, maar kon niemand aanhouden. Er is geen duidelijk signalement, behalve dat de verdachten in het zwart gekleed waren. Daarom is de politie op zoek naar getuigen of camerabeelden van de beroving.
Pin It
Bekeken: 1092x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/