Het dorp van Sint-Adalbertus werd zondagmorgen weer het dorp van Sint-Nicolaas. De kindervriend werd toen welkom geheten in Egmond-Binnen. De Sint kon rekenen op veel enthousiasme, uiteraard vooral onder kinderen.

Een haven heeft Egmond-Binnen niet, dus Sinterklaas hoefde zijn stoomboot niet opnieuw in beweging te brengen voor deze intocht, een dag na de eerste ontvangst van de goedheiligman in onder meer Gorinchem, Egmond aan Zee en Alkmaar. Het gebrek aan een stoomboot werd ruimschoots gecompenseerd, want de Sint werd met de auto rondgereden door het dorp.

Ook in Egmond-Binnen kunnen de schoentjes dus gezet worden. Sinterklaas verzorgt verschillende intochten in de regio. Streekstad Centraal brengt ook verslag uit van de intocht in Bergen. Foto's van de ontvangst in Egmond-Binnen zijn te bekijken op de Facebookpagina van Duinstreek Centraal.
Pin It
Bekeken: 355x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/