Tijdens het politieonderzoek naar de ontvoering in Egmond aan Zee afgelopen weekend is een vakantiewoning doorzocht. Het slachtoffer, een 42-jarige man uit Beverwijk, zei dat hij daar zaterdag een 'zakelijke afspraak' met een vrouw had, voordat hij werd gekidnapt. Ook heeft de politie de signalementen van de vier daders geopenbaard.

Het slachtoffer had om 18:30 uur met een vrouw afgesproken in een appartement aan een zijstraat van de Julianastraat. Bij binnenkomst werd hij naar eigen zeggen door drie mannen vastgepakt, bedreigd en geschopt. De Beverwijker moest zijn spullen afgeven, maar uiteindelijk ontvoerde het viertal hem met zijn eigen auto en reden ze naar Delft. Daar wist hij rond 01:55 uur te ontsnappen en de politie te bellen. Na een zoektocht is zijn witte Mercedes >een paar honderd meter verderop aangetroffen op een parkeerplaats, maar er werden ondanks inzet van een helikopter geen verdachten gevonden.

De eigenaar van de vakantiewoning zei tegen mediapartner NH Nieuws dat een man en vrouw via AirBnB geboekt hadden voor drie nachten. Ze waren die zaterdag aangekomen. Verder wilde hij niet reageren. Tot nu toe lijkt niemand in het dorp iets gemerkt te hebben van de ontvoering.

De vrouw is licht getint, 1,60 tot 1,65m lang met een slank postuur en heeft zwart krullend haar. Twee mannen zijn licht getint en een van hen donker getint. Ze droegen alle drie onder andere een zwarte bivakmuts, zwarte trainingspakken en zwarte jassen. Een meer volledige beschrijving is te vinden op politie.nl.

Mensen die meer denken te weten of camerabeelden hebben worden verzocht de Opsporingstiplijn te bellen via 0800-6070. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Het zaaknummer is 2023354652.
Pin It
Bekeken: 662x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/