Het blauwe licht van de brandweerwagens viel in het niet bij de oranje gloed van het grote vuur: in Egmond-Binnen woedde in de vroege uren van zondagmorgen een grote brand op het Mooyeveld. Het vuur heeft tot veel schade geleid, een aantal particuliere vakantiehuisjes werd verwoest en voor het leven van een jong gezin werd gevreesd.

Dat gezin bleek naderhand gelukkig niet aanwezig, dus de ambulances en trauma-arts die ter plaatse waren bleken niet nodig. De brandweer had tegelijk veel werk. Omdat er bij de huisjes gasflessen stonden was de situatie zeer risicovol, omstanders werden op ruime afstand gehouden en de brandweer ging behoedzaam te werk. Ook de Herenweg in Egmond-Binnen werd daarom afgesloten.

Het vuur werd zondagmorgen gedoofd, maar niet nadat zeker twee huisjes in de as waren gelegd. Het nablussen is dan ook niet één, twee, drie gebeurd. In wijde omtrek was de rook bij zonsopkomst goed te zien. Hoe de brand kon ontstaan is nog niet opgehelderd. Daar zal dus nog nader onderzoek naar moeten worden gedaan.
Pin It
Bekeken: 1232x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/