Duintreffers in Schoorl heeft een mooi cadeau gekregen omdat de tafeltennisvereniging dit jaar 60 jaar bestaat. Siem en Lida van Langen van hoofdsponsor Breen hebben  de spelers nieuwe clubshirts gegeven. Onlangs werd het nieuwe tenue aan voorzitter Rob Damen overhandigd. "We zijn verheugd over de aanhoudende steun van Breen en hopen op een jarenlange verdere samenwerking met hen."

Het werd ook wel weer een beetje tijd voor een frisse 'look'.  De vorige kledinglijn bestaat inmiddels tien jaar. Die werd aan de Duintreffers geschonken voor het 50-jarig bestaan. Een grote groep leden was aanwezig om te vieren dat ze nieuwe kleding kregen.

Wie erover denkt om op tafeltennis te gaan is van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. De jeugd traint iedere dinsdagavond vanaf 18:30 uur en de senioren vanaf 20:00 uur. Op de donderdag speelt de recreatieve senioren / vuttersploeg vanaf 09:30 uur. Verder is een groep spelers met een verstandelijke beperking om de woensdag actief in de 'Samsongroep' onder begeleiding van een paar enthousiaste vrijwilligers. Vrij spelen kan op de maandagavond en de competitieavond is vrijdag.

TTV Duintreffers is te vinden aan de Nieuwedam 5 te Schoorl. Op duintreffers.nl is meer informatie te vinden.
Pin It
Bekeken: 708x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/