De automobilist die vorige week een ongeluk veroorzaakte in Egmond-Binnen heeft voorlopig geen rijbewijs meer. De politie heeft het bewijs ingevorderd. Volgens de woordvoerder zijn er sterke aanwijzingen dat de 23-jarige Castricummer veel te hard reed.

Het ongeluk gebeurde in de nacht van zondag 22 op maandag 23 oktober. De man reed in de richting van Bakken toen het in een bocht van de Herenweg (N512) misging. De bestuurder ramde met zijn wagen twee palen en kwam zo'n twintig meter verderop overdwars en op de andere weghelft tot stilstand. Beide achterwielen bleken daarbij van de auto te zijn afgebroken. Ze lagen meters verderop in een bollenland. De man werd door toegesnelde hulpdiensten naar het ziekenhuis gebracht.

Het is zeker geen standaard procedure dat de politie het rijbewijs heeft ingevorderd. In sommige gevallen kan dat, bijvoorbeeld als een automobilist meer dan vijftig kilometer per uur te hard rijdt. De woordvoerder wil benadrukken dat de man niet onder invloed was van drank en drugs: "Het rijbewijs is afgenomen vanwege het rijgedrag. Meneer zal zich op een later moment moeten verantwoorden."
Pin It
Bekeken: 672x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/