De Herenweg in Bergen is op maandag 23 en dinsdag 24 oktober deels afgesloten voor autoverkeer. Het gaat om het deel tussen Landhuis het Woud en de rotonde met de Eeuwigelaan.

De provincie gaat nieuw asfalt aanleggen. De Herenweg was eerder afgesloten voor het vervangen van de paddentunnels. Na het vervangen van de tunneltjes kon de weg niet direct voorzien worden van asfalt, omdat de tunneltjes eerst nog enkele maanden nodig hadden om te zetten. Daarom was de weg tijdelijk met straatstenen dichtgemaakt. Tijdens de werkzaamheden op 23 en 24 oktober worden de straatstenen vervangen door asfalt.

Voor het autoverkeer is er een omleidingsroute via de Eeuwigelaan, Komlaan, Dreef, Bergerweg (N510), Martin Luther Kingweg (N9), Hoeverweg (N512) en de Heilooër Zeeweg.
Pin It
Bekeken: 563x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/