Sofie is gevonden. De vrouw van 24 raakte maandag 9 oktober vermist en de omstandigheden van haar verdwijning waren reden om tot een grote zoekactie over te gaan. Vermoed werd dat de Heerhugowaardse was gaan wandelen in de natuur, daarom werd onder meer gezocht in het duingebied.

Zaterdag werd duidelijk dat de Heerhugowaardse na een transactie in Castricum met de trein verder was gereisd. Daardoor werd het zoekgebied veel groter en leek het er dus even op dat de vermissing nog moeilijker opgelost kon raken. Maar het tegendeel bleek waar, Sofie is levend teruggevonden, werd vanmorgen medegedeeld aan Dijk en Waard. De woordvoerder van de politie kan het goede nieuws bevestigen: "Ze is gezond en wel teruggevonden, we halen het opsporingsbericht van onze websites."

De vermissing van de jonge Heerhugowaardse vrouw leidde tot veel ongerustheid. Op de sociale media werd haar signalement veelvuldig gedeeld. De politie zette onder meer de politiehelikopter in om de vrouw te vinden.
Pin It
Bekeken: 7113x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/